Arvis rašė:mano pazystama vaziavo mieste ir staiga is po kapoto ugnis pasipyle. Teko keisti automobili. Ir dar viena moteris centre vaziavo ir tas pats pasidare. Vat. Be to laikrasty net rase kad vienas pasatas buvo uzsideges, tai senis net subine apdege nuo srogimo. Nors spauda tikekt ir nevisada gali tiket
nate rašė:Irmantas rašė:1,9 dyzelis mieste-7ltr,uzmiesti kokia 4ltr
1,7-1,8 mono mieste apie-9ltr uzmiesti kokia 7ltr
1,7 pilnas purskalas(90aj) mieste nemaziau 10ltr uzmiesti irgi daug kokia8ltr
1,8 16V mieste 12ltr,uzmiesti maziau nei 10ltr
Cia dar priklauso nuo automobilio bukles ir vaziavimo salygu![]()
Tik va su 1,4 varikliu nezinau kuro sanaudu,gal kas vazinejat tokiu?
kad, 16 v mieste 12 suvalgytu turbut 3 pavara pastoviai lakstote... as normaliai vaziuodamas i 8l laisvai mieste telpu, uzmiestije su keleiviais laikant apie 95km/h mano renius paima 7l.
Irmantas rašė:Melom rašė:Tai kaip jus paaiskinsite tai, kad dujine masina po 2 metu naudojimo vien tik dujomis ant bezo nebesikuria?
As du metus vazinejau su 16V dujomis,bet uzkurdavau visada benzinu,kartais benzinu nuvaziuodavau keliasdesimt kilometru(karta i pora menesiu),bake benzino laikydavau visada ne maziau rezervo(kad lempute nezibetu),ir nebuvo jokiu gedimu,kurie reikalui esant neleistu vaziuoti benzinu.
Reno rašė:Ell-Bee parase, kad su 110 Lt nuvaziavo apie 800 km/h. Jo masiniukas berods mono 1721. Vaziuota penkiese prikrauta bagazine. Mano paskaiciavimai rodo, kad 6 L zimtui kilometru... Man atrodo, kad cia biskuti "apsiskaiciuota", nes nemanau, kad tiek mazai ima pilnu ekipazu trasoje...
Kur rasti tikslias gamyklines "kalbas" apie kuro sanaudas?
Ell-Bee rašė:Smog mano 1.7 mono mieste valgo iki 8 o uzmiesti iki 6 taip kad ereziju neskleisko del to kur sakiau kad i palanga vaziava utai turiu liudininku... aisku visa kelia laikiau apie 100km/h, spaudziu daugiau ir valgo kurkas daugiau
o del to kiek turetu ryti tai paziurek masinos knygoj... mano varikliukui parasyta uzmiestyje 90km/h turetu ryti ~7l o vaziuojant 120km/h ~9l
Ell-Bee rašė:Smog mano 1.7 mono mieste valgo iki 8 o uzmiesti iki 6 taip kad ereziju neskleisko del to kur sakiau kad i palanga vaziava utai turiu liudininku... aisku visa kelia laikiau apie 100km/h, spaudziu daugiau ir valgo kurkas daugiau
o del to kiek turetu ryti tai paziurek masinos knygoj... mano varikliukui parasyta uzmiestyje 90km/h turetu ryti ~7l o vaziuojant 120km/h ~9l
SMOG rašė:o tai kiek tavo ziema ryja? mano tai 1,7,mono 12mieste, tai tikrai jauciu maziau taviske ryja, vadinasi kazkas netvarkoj
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių