maksikas rašė:Audrenas, tai jai kompresija turi buti 10, tai kodel sakai kad mazoka??? Kiek is tikruju turi but???
maksikas rašė:Audrenas, tai jai kompresija turi buti 10, tai kodel sakai kad mazoka??? Kiek is tikruju turi but???
maksikas rašė:Na as todel ir klausiu nes man irgi kazkas yra sakes kad turi buti 12,5 o pas mane tryjuose 10 ir viename 11. Tai cia mazoka ar dar pakankamai?
maksikas rašė:Ka reik daryt kad kompresija butu 12.5??? Ziedus keist?? Ar tai apsimoka? Kokios kainos?
Kokios pasekmes viso to? Na tepalai tai mazeja, bet nuo pirkimo tepalu dar lyg ir nedapylinejau,nors jau link minimumi eina (dar truputeli karterio tarpine leidzia, bet ryte balu nebuna). Dar lygtais antifrizas dingineja- nuo pirmuju salciu iki dabar jau min telikes...Dovydas rašė:Tepalus gal degina, tod?l taip ir sukyla konpresija..
Saulius rašė:Nenorejau naujos temos kurt. Kokie komenterau siuo klausimu- variklis 1,7 mono. Kompresija cilindruose 15-16-15-15. Po pirkimo tepalai nekeisti (nuo 2005-08). Is kur tokie skaiciai?
ph1white rašė:Saulius rašė:Nenorejau naujos temos kurt. Kokie komenterau siuo klausimu- variklis 1,7 mono. Kompresija cilindruose 15-16-15-15. Po pirkimo tepalai nekeisti (nuo 2005-08). Is kur tokie skaiciai?
Pabandyk pakeisti kompresometra.. turbut matavai su visiskai nauju??
buvo panasus atvejis ir man.. matavau kompresija su savo kompresometru tai man rode po 12 o servise pamatavo tai ju rode tik po 8, bet sake kad issinesioja tas irankis ir todel rodo tokias nesamones..
Monas_ rašė:Jei nuo pirkimo tepalai nekeisti tai gal kox perekupas daktaro pripyle i motoriuka? Tas daiktas irgi sukelia kompresija...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 34 svečių