Gizzmo rašė:Sveiki. Pas mane 93m 1.7mono renukas. Kas panasu turi pasakykit kiek ryja mieste nes maniskio sanaudos lyginant su jo galia gasdina Naudoja 10l gal daugiua truputi bet na stengiuosi vazinet grazei "pencininko rezimas" ir zeti kiek ryja norm tempu bet niekas negereja patarkit
Gizzmo rašė:Tai va va, pas mane toks ir vaziavimas kad net variklis norm susilt nespeja ir kaip "tevu islaikytinis" svajojiu apie dujas kiek rys mazdaug nes tepalus pasikeisiu, filtras naujas beveik... o kokios optimalios apsukos geriausios renukui sitam, nes zn kad kuo mazesnes apsukos tuo maziau ryja bet taipat zinau jog permazos apsukos taipat gali buti dideliu sanaudu priezastimi Noriu vaziuot daug ir na kiek imanoma pigiau todel ir mazint noriu sanaudas
Gizzmo rašė: bet kai db per salcius 11~12 tai man baisu
Gizzmo rašė:tu cia stebuklsu rodai, tiksliau tavo masiniukas su tokiom sanaudom, pas mane tiek rytu..mm:)) bet kai db per salcius 11~12 tai man baisuDzhinas rašė:pas mane 100km mieste - iki 7L benzo (1.7mono)
Bildux rašė:Nebijok labai..
Mano R19 per salcius mieste 16-17 duju
Dabar (vw) vidutiniskai 13 benzo mieste. Gyvent vistiek reikia Gerai tik dar darbas apmoka kura
ogyz rašė:vot skundzias zmones o kas man daryt jei pas mane per salcius apie 16l benzo suvalgo ir 20l duju, kas gali buti? ne per salcius benzo apie 14 duju 16. Cia mieste. Trason retai isvaziuoju sunku pasakyti bet benzo kiek pamenu apie 9-10 l.
Irmantas rašė:Susireguliuoti dujas arba pasikeisti duju reduktoriu, aisku zvakes, oro filtras ir t.t. irgi turi buti reguliariai keiciami.
Stalinas rašė:Ziema ir turi ryti daugiau, nes saltas variklis ant pariebinto misinio dirba.
O dujos ant salto variklio blogai issigarina, todel ju irgi daugiau srebia, tad pasildyti varikli tikrai nemaiso. Pas mane r19 1,7mono duju mieste ziema per salcius 12l imdavo, vasara apie 11l.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių