Tomukas rašė:O po kiek firminiai renault termostatai "sostenoj" arba "lautroj"?
Idomu kieno gamybos jie.
Jauciu kokioj turkijoj ar italijoj nulieti

Tomukas rašė:O ne originalas kieno gamybos geresnis.
Jis gali buti ir geresnis ir uz originalu.
Reno rašė:Man atrodo, kad ten Made in ECC, ar Made in EU o tiksliau - Zdelano hui znajet gde buna uz tokia kaina...
Melom rašė:Pas mane ir nesildo nifiga. Variklio kaitimo procesas toks mazdaug: Ausinimo skystis syla syla iki trecios padalos paskum staiga krenta (kaip suprantu suveikia termostatas) per viena padala zemyn (matosi kaip staiga rodykle krenta) po to veliau siek tiek pakyla temp ir laikosi. Ar tai normalu?
Tomukas rašė:O po kiek firminiai renault termostatai "sostenoj" arba "lautroj"?
Idomu kieno gamybos jie.
ndrew rašė:Pas mane lygiai taip pat kaip rase Raimondas - variklis normaliai isiles, o ant trecio atsukus jau pucia salta ora. Draugas turi R19 tai irgi sako niek nesildo, tad atrodo ce dar viena renuskiu liga. Girdejau kazkas gyresi isidejes audines paciuka ir tipo vargo nemato- ar imanoma taip?
petras rašė:Radiatoriaus u?dengti nereik?tu, u?grominsite varikl?. grei?iausiai reikia keisti termostat?. Nupirkau nauja termostat?, geroje parduotuv?je, bet v?l blogai dirbo, pirkau tada dar vien? firmin?je RENAULT PARDUOTUV?JE ir problemos baig?si. Esu toki? problem? tur?jes ir su VW Golf.
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 8 svečių