oree rašė:o ka reiskia RSI??
Rayn rašė:jei ne klistu tai 80kw variantas, bety tikrai ne 16v paziurek internete
Arizonas rašė:Andy rašė:Rayn rašė:jei ne klistu tai 80kw variantas, bety tikrai ne 16v paziurek internete
81kW, jei tai jis tai variklis zveris
pas mane kai stovi tai gaunasi 200kw.. ir tai saves zveriu nelaikau
Arizonas rašė:Andy rašė:Rayn rašė:jei ne klistu tai 80kw variantas, bety tikrai ne 16v paziurek internete
renaldass rašė:Arizonas rašė:Andy rašė:Rayn rašė:jei ne klistu tai 80kw variantas, bety tikrai ne 16v paziurek internete
sapnuose gal ir stovi pas tave b....
ph1white rašė:Tik nereikia spangti.. yra tokia vadinama "matematika" kur yra konkretus skaiciai, kaip isibegejimas iki 100 ar kg/ag santykis kuris viska pasako apie "valit" ar "nivalit" o pasato jei 1.8 tai apie 10s iki 100, panasiai ir to renuko - cia "valit"?? jei kamnors cia valit tai tada manau tie zmones dar nevaziavo su masina kuri valit.
Arizonas rašė:oree rašė:na nusipirkau renault 19. 1.8 ipurskimas. dvieju duru. o klausimas tai cia pasja 16 voztuvu ar nea. beje ka reiskia 1.8 RSI???? aciu
nusipirkai gaidi ir su gaidziu gyvenk pagiedokim gaidziai
ph1white rašė:pasato jei 1.8 tai apie 10s iki 100
oree rašė:o sakykit kai pas mane yra 81 kw, ar vaziuokle tokia pati kaip ir pas visus kitus r19 ar kaip pas 16v??? nes kiek suprantu 16v reniui kitokia vaziuokle
Roccas rašė:ash turejau omenyje, kad igudziai daug ka parodo, nes pvz mieste pripazinkit, kad ne ag/kg santykis viska reishkia, daug kas priklauso nuo tos tarpines sedinchios tarp sedynes ir vairo tai miestas ne drag trasa kad chia viska lemtu tos sekundes iki 100km/h
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių