Justys_jnv rašė:neveikia ventiliatorius... pakeiciau ir termodavikli ir patikrinau ar pats ventiliatorius gyvas viskas ciki. saugiklis taip pat sveikas tai vat beda kad jis neisijungia zinau kad reles gyvena desineje puseje atkelus kapota bet dar ju yra ties saugikliais. kuri tenai tenai ta kurios reikia? o gal cia ne rele kalta?
Tevukas rašė:Nezinau kaip pilnam ipurskimui, bet monavui stovi dacikas isuktas i radijatoriu. Man jis buvo parejes, ko pasekoje perkaito variklis, susikraipe galva, pradege tarpine, privare antifryzo i karteri ir t.t. Ji pasikeiciau ir veikia ventiliatorius. Tiesa negavau niekur pirkti reno, tai pritaike nuo kitokios markes automasinos
saulys rašė:Tevukas rašė:Nezinau kaip pilnam ipurskimui, bet monavui stovi dacikas isuktas i radijatoriu. Man jis buvo parejes, ko pasekoje perkaito variklis, susikraipe galva, pradege tarpine, privare antifryzo i karteri ir t.t. Ji pasikeiciau ir veikia ventiliatorius. Tiesa negavau niekur pirkti reno, tai pritaike nuo kitokios markes automasinos
Atid?iau skaityk klausim? - ten ?mogus ra?o, kad pakeit? termodavikl?...
Justys_jnv rašė:netiesa... rele reikalinga tam kai daviklis isijungia jis paduotu itampa ir pradetu sukti veltiliatoriu. kiek is tavo aiskinimo supratau kad nera minuso bet kiek as pamenu kai matavau su testeriu tai taip ir buvo kad pastoviai pliusa turi o minusa paduoda kai rele suveikia...
audriux rašė:papasakosiu trumpai savo istorija kazkada, gal pries 2 - 3 metus, kai dar buvau zalias, ventiliatorius irgi neveike. daviklio, kuris buvo isuktas i radiatoriu nekeiciau, nes jis lyg ir veike (jau nebepamenu). ten ilgai ieskojau problemos, taciau po to pradejau zaist su rele, pasirodo rele 12V ijungia, taciau ventiliatorius nesisuka. Tuomet nukirpau laida ir pravedziau nauja , tiesiogiai - nuo ventiliatoriau + iki reles +. Patikrinau, sulitavau, nuo tada visos bedos ir baiges
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 17 svečių