dalienc rašė:Sveiki,
as cia naujokas, bet vistiek tikiuosi sulaukti pagalbos
pas mane renuke problema. siaip viskas uzsiveda greitai, jokiu problemu. apsukos laikosi apie 800. zodziu viskas kaip kaip turi buti. bet... jeigu pagazuoji ir uzkeli apsukas iki kokiu 3000-4000 ar auksciau ir paskui atleidi gaza tai apsukus krenta iki gesimo ribos ir viena karta is dvieju uzgesta. aisku menka beda butu... bet yra ir didesne. vaziuojant keliu ir pries posuki ar siaip prireikus stabteleti ijungiant laisva apsukos krenta iki gesimo ribos ir masina labai daznai uzgesta. kas cia galetu buti? ka pradeti itarineti??? skaiciau sitame forume topikus, panasiu situaciju buvo, bet tiek visokiu patarimu prisiskaiciau, kad net nebezinau nuo ko pradeti. gal patarsit ka nors konkretaus
Masinyte: Renault 19 ph1 1.7 mono ipurskimas (1990)
DalienC
dalienc rašė:o butinai turi buti ijungtas variklis? koks skirtumas jei isimciau liamda zonda isjunges varikli ir ijunges?
dalienc rašė:P.s. Vikis, i kaip itempti ta troseli, nes man rodos, kad pas mane biski atsilaisvines
dalienc rašė:kadangi savo masinuka isigijau neseniai tai nelabai zinojau kas pas mane per kuro sistema. pasirodo pas mane ne mono o multi ipurskimas... ar tai ka nors keicia?
P.s. Vikis, i kaip itempti ta troseli, nes man rodos, kad pas mane biski atsilaisvines
DalienC
saulys rašė:Kei?ia, nes pas piln? pur?kal? tu??ia eig? reguliuoja tu??ios eigos varikliukas ir jokiais var?tais nepareguliuosi
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 24 svečių