Bedu maisas

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Bedu maisas

Standartinė Justaz » Pir, 2007-Sau-22 12:46

Tai wa neseniai nusipirkau R-19 tai dbr kelis dalykus noriu issiaijskint :) ti wa nesuprantu kdl isjungus varikli, tox keijstas burzdesys nuveijnadar, na seip zinau kad neisgirdus pasakyt negalesit, bet vistiek bent jau as manau kad tai gali but kai ispumpuoja degalus lauk, bet vistiek nemalonei skamba, niekam tai nera? o gal ir turi nemalonei skambet? :D

dar viena bedike tai kad uzsikerta spynele uzvedimo, kartaijs buna kad nu nei istraukt raktelio nei uzvest neiseijna, nu bet vaira pakelus i virsu (nu tipo kai reguliuojasi vaijras auksciau zemiau) viskas praeijna, taip niekam nera? ar cia man jau kox gedimas?

ir seip klausimas, kiek litru buna bake mazdaug kai pradeda uzsidegineti raudona lempute ta tipo kur kad bake mazai degalu? nu kadangi moksleijvis esu tai perdaugiausiai nesipilu, bet buna uzsipilu uz 30 ar 40lt tai rodykle vos pakyla uz kad tuscias bakas, nuvaziavus koki 30-50km uzsidega vel ta lempike kad kuras baijges, bet tai va bandziau kiek dar nuvaziuosiu tai nuvaziavau mieste apie 100km tai cia gedimas, tipo ar matavimas kuro sugedes?

dekui uz atsakimus ;)
Renoult 19 chamade, 1.8l mono

Reikia bizki remonto, bet masinike jega =]
Vartotojo avataras
Justaz
Stebetojas

Standartinė wateris » Pir, 2007-Sau-22 13:00

as eksperimentavau su ta lempute kol uzgis variklis tai rezervas ~7 ltr bet seip nevazinek su degancia, nes jei prades kuro siurblys gaudyt ora gali numirt jis... geriau kura laikyk iki raudono, del burzdejimo pabandyk pakeles kapota parasyt is kurio kampo burzda, nes kuro nenuvarineja :]
ph1 16v cabrio - po pardavimine depresija...
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė Justaz » Pir, 2007-Sau-22 21:19

reiks ryt del to burzdejimo keijto paziuret, o seip tai tas burzdejimas skardus lb panasiai kaip signalinimo, ir jis nuveijna visieskai uzgesus jau masinai, nu vienu zodziu ryt paziuresiu :)

Dar vienas klausimelis, va zinau kad kuro truxta truxciot pradeda vaziuojant, nu kuro variklis nepagauna, o jei to kuro pas mane tikrai yra? pvz va dbr pries pusvalandi buvo taip kad tik nuvariauuzsipilt, nu 10litru uzsipyliau, nedaug bet vis sis tas :) bet va ir gavos taip kad vaziuoju sau smagiai, ir pradejo truxciot, nu kaip kad degaus misinio negautu variklis, ar gali cia taip but delto kad variklis saltas buvo, nesman iki koloneles tera 100 metru :) seip esu girdejas kad reiktu pora min pasildyt susalusi varikli pries vaziuojant :)

Vartotojo avataras
Justaz
Stebetojas

Standartinė wateris » Pir, 2007-Sau-22 22:09

o pries uzpilant tuos 10ltr ilgai dege lempa? :) del sildymo trukciot neturetu pradet.. :]
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė Justaz » Pir, 2007-Sau-22 22:34

nu tai kai moksleivis esu tai daznai ji man dega apskritaij, nu bet kokius 4-5l visad yra bent

o kas gali but ar buna kai vaziuoji nepasildzius variklio? =]

Vartotojo avataras
Justaz
Stebetojas

Standartinė wateris » Ant, 2007-Sau-23 00:16

nepasildzius... :) kad gal nelabai kas gali jei nevaziuosi didelem apsukom ty nespausi labai :) seip variklis nebuna darbinej silumoj, tirstesnis tepalas, prasciau tepami variklio mazgai.... dar del to trukciojimo :] jei iki degalines vaziavai su degancia lempa gal kur ant posukio pagavo siurblys oro :] o trukciot gali del daug ko...
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė saulys » Ant, 2007-Sau-23 10:38

Justaz rašė:nu tai kai moksleivis esu tai daznai ji man dega apskritaij, nu bet kokius 4-5l visad yra bent

o kas gali but ar buna kai vaziuoji nepasildzius variklio? =]

?iaip tai geriau daugiau u?sipilk kuro - gali kuro siurbl? suvaryt, kaip ?ia tau sak?, ir kita b?da gali atsirast - neteisingai rodyti kuro kiek?, nes i?dyla ta vieta pl?d?s, jei visada tas pats kiekis... nu vien ?od?iu gal supratai...
Vartotojo avataras
saulys
Draugas

Re: Kelios bedikes

Standartinė jogle » Ant, 2007-Sau-23 11:03

dar viena bedike tai kad uzsikerta spynele uzvedimo, kartaijs buna kad nu nei istraukt raktelio nei uzvest neiseijna, nu bet vaira pakelus i virsu (nu tipo kai reguliuojasi vaijras auksciau zemiau) viskas praeijna, taip niekam nera? ar cia man jau kox gedimas?

Cia ne gedimas, o uzsirakina vairas, pradzioje ir man taip buvo pasitaike :) Tokiu atveju rakteli pasuk i priesinga puse, truputi pajudink ir paskui sekmingai uzsikursi.
R 19 PH2 1721 1995
Vartotojo avataras
jogle
Stebetojas

Standartinė jogle » Ant, 2007-Sau-23 11:15

Dar vienas klausimelis, va zinau kad kuro truxta truxciot pradeda vaziuojant, nu kuro variklis nepagauna, o jei to kuro pas mane tikrai yra? pvz va dbr pries pusvalandi buvo taip kad tik nuvariauuzsipilt, nu 10litru uzsipyliau, nedaug bet vis sis tas :) bet va ir gavos taip kad vaziuoju sau smagiai, ir pradejo truxciot, nu kaip kad degaus misinio negautu variklis, ar gali cia taip but delto kad variklis saltas buvo, nesman iki koloneles tera 100 metru :) seip esu girdejas kad reiktu pora min pasildyt susalusi varikli pries vaziuojant :)[/quote]

Jei masina su degalais ir trukcioja, tai diagnoze - reikia keisti zvakes. Cia mano nuomone, bet forume yra patyrusiu nariu, gal jie parasys savo nuomone apie sia diagnoze.
R 19 PH2 1721 1995
Vartotojo avataras
jogle
Stebetojas

Standartinė Ignatio » Ant, 2007-Sau-23 13:28

Daug jau apie tai buvo ra?yta, paie?kok. O kad truk?ioja gali buti daug prie?as?iu. ?vak?s, ?vaki? laidai, paskirstymo dangtelis, "begunokas" arba lietuvi?kai skirstytuvo skriejikas, purk?tukas (-ai), lambda zondas ir t.t....
Renault 19 PhI TXE 1,7i
Renault Laguna I 2.0
Alfa Romeo 155 2.0 T.S.
Vartotojo avataras
Ignatio
Draugas

Standartinė Justaz » Tre, 2007-Sau-24 14:25

nu dekui daug atsaket ;) nu tik wa del to spynelis, nu kai vairas uzsiblokuoja tai ir spinele uzvedimo neprasisuka, bet buve yra taip ir kad vaira pasaku ir turetu raktu leijst pradet sukt nu bet neleisjdavo, nu tik tos diskonfortas kad susinervindavau parukydavau ir tada iseijdavo, nu 5 min prarasdavau o seip nieko :D

Vartotojo avataras
Justaz
Stebetojas

Standartinė Justaz » Tre, 2007-Sau-24 20:31

Tai wa paklausiau is kur eijna tas keijstas skardus garsas uzgesinus masina, tai wa jis eijna is variklio, arba ale konors, sunku pasakyt, pagal garsus nesiorentuoju tiek kad tixliai pasakyt :)

Vartotojo avataras
Justaz
Stebetojas

Standartinė wateris » Tre, 2007-Sau-24 22:01

a.. atsiminiau... mono isjungus varikli dar kazkas suveikia kazkoks siurbliukas nesuk galvos :)
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė Justaz » Tre, 2007-Sau-24 23:54

nu tikiu kad ten siurbliukas, kaip jau sakiau drauguij atrodo kad ten nesudegusi kura ar kazka tokio ismeta, bety vistiek garsas keijstas, gal su tuo siurbliuku kas tai reiks i servisa nuvaryt duot paklausyt :)

Vartotojo avataras
Justaz
Stebetojas

Standartinė wateris » Ket, 2007-Sau-25 00:09

o kaip manai kaip uzkurtum masina jei nesudegusi kura kazkur nuvarytu? :) mono sistemos nepamenu bet kuro pertekliu manau turetu reguliuoti voztuvas, kuris atsidaro ir perteklius papuola i gryztamo kuro slangute. jei kiekviena karta uzgesinus tas zirzimas yra vadinasi taip ir turi buti jei ne tai tada reiktu susimastyti :)
Vartotojo avataras
wateris
Narys

Standartinė Tevukas » Ket, 2007-Sau-25 12:28

monavui jei neklystu uzgesinus varikli pacosas automatinis atsileidzia ir garsas del to yra neilgai kelias sekundes. Dar ?iaip gali u?gesinus varikli ?sijungti ventiliatorius kuris dar au?ina varikl?, man ?itas dalykas patikdavo vasara :)
Renault 19 Chamade - 1,7 55kw (Parduota)
Tevukas
Draugas

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių