Šildymo pečiuko problemos

Viskas apie Renault 19

Moderatoriai: Vidulis, 2SHAE

Šildymo pečiuko problemos

Standartinė Grazve2u » Ket, 2007-Vas-22 18:25

Sveiki dar karta, Turiu klausima iki gyvo kaulo igrysusia tema...Peciukas... Tai va, pasiskaitinejau truputi buvusias temas bet neviska radau. Tai va, pas mane peciukas neturetu but "mires" tai nelabai noriu jo keisti, noreciau paklausti ar pakaktu paprastos slangos su motoriuku praplauti peciukui, nes galimybiu plauti po aukstu spaudimu ir panasiai neturiu salygu. * ir jei nesunku gal galit pasakyt kurias slangas reikia nuimineti ir kaip tai daryti ? Aciu
Vartotojo avataras
Grazve2u
Stebetojas

Re: Cia ir vel as

Standartinė 3rk » Ket, 2007-Vas-22 22:10

Na peciuką, jei jis kaip reikiant užsikišęs neišėmęs nelabai ir išplausi. Mano kai išėmė, tai atrodė, kad kas molio ten būtų pritrombavęs. Nežinau ar būtų pavykę išplaut. Manau geriau išsiimt. Tada žiūrėt ar plaut ar naują pirkt.
Vartotojo avataras
3rk
Draugas

Re: Cia ir vel as

Standartinė joung » Ket, 2007-Vas-22 23:35

As savo ploviau pas meistriukus pagerejo dvigubai kaip nusipirkau masina nieko nebuvau dares-tai meistrai klause kas ten joje buvo as tik :paranoid: tegalejau pasakyt jai reiks telefono ar info skambink 867851962 tik pasakyk del ko nes galiu nesusigaudyt-darbe ta pati nr naudoju :nod:
19 Ph2 1,7mono BALTAS Parduotas :(
Laguna Ph1 1.8 BALTA Parduota
Laguna Ph2 1,9 MELYNA Grandtour
Scienic Ph2 1,9 PILKA Grand
Tel. 865769122
Vartotojo avataras
joung
Narys

Standartinė Grazve2u » Pir, 2007-Vas-26 16:42

Na pas mane tas peciukas tai neturetu but labai uzkalkejes ar panasiai, tiesiog manau, kad i ji sunese gerokai rudziu ir todel uzsikiso, todel nelabai noriu isimti, nes super daug darbo tai daryt. kai pirkau masina, tai buvo supiltas vanduo ir silde nerealiai gerai. O kai perpyliau antifryza, tai nuo to laiko bedu turiu. tarkim atsidares kapota gerokai pramaigau slangas, tai tada salonas is tikruju gerai isyla. dar bandziau ji orint, nes galvojau, kad ten problema slepiasi, tai gan gerai padejo, nes dabar jau taip pusetinai sildo. na jei mieste malantis tai tada gan padoriai uzkaitini. Bet vistiek noriu praplauti peciuka ir aplamai visa ausinimo sistema, nes antifryzas dabar tamsesnis nei naminis alus ir jei bent kiek jo i buteli perpompuoji, tai butelio dugne lieka nemazas zemiu sluoksnis...
Vartotojo avataras
Grazve2u
Stebetojas

Standartinė joung » Pir, 2007-Vas-26 20:30

na man tai tik peciu plove-tam jo isimt nereikia atjungi slangas ir su kompresoriumi praplauna. Man padejo. Jai reikes kontaktu skambtelk pasnekesim pasakysiu kuo pasirupint kad pigiau kainuotu. As kai laiko neturiu tai jie masina paima ir parvaro i vieta-man tas tiko tikriausia kitu atveju ir dabar salciau.
Tel. 865769122
Vartotojo avataras
joung
Narys

Standartinė Dzhinas » Pir, 2007-Vas-26 20:38

Nzn ar as cia i tema ar ne, bet ar nepadetu praplovima su kokiu actu? :D kiek zinau lb gerai kalkes ir visoki sh nuima, taip namie ciaininka plaunam :D labai nusisnekejau? :D
R19 1.8 mono 93m. SOLD ;(
Civic coupe 1.6 V-tec 96m.
Vartotojo avataras
Dzhinas
Draugas

Standartinė rwt » Pir, 2007-Vas-26 22:59

Dar sodos ivaryk arba kokio feirio ar domestos :D Teoriskai, gal ir gerai, bet pagal kieki kiek jo ten reiktu norit po spaudimu ishplauti, tai nzn ar tiek turesi =]
R19 PH2 16v 1993
http://goo.gl/myYScw
Vartotojo avataras
rwt
Narys

Standartinė Grazve2u » Ant, 2007-Vas-27 22:23

joung rašė:na man tai tik peciu plove-tam jo isimt nereikia atjungi slangas ir su kompresoriumi praplauna. Man padejo. Jai reikes kontaktu skambtelk pasnekesim pasakysiu kuo pasirupint kad pigiau kainuotu. As kai laiko neturiu tai jie masina paima ir parvaro i vieta-man tas tiko tikriausia kitu atveju ir dabar salciau.

Butinau tau skambtelsiu artimiausiu metu.
Vartotojo avataras
Grazve2u
Stebetojas

Standartinė Grazve2u » Ant, 2007-Vas-27 22:25

Dzhinas rašė:Nzn ar as cia i tema ar ne, bet ar nepadetu praplovima su kokiu actu? :D kiek zinau lb gerai kalkes ir visoki sh nuima, taip namie ciaininka plaunam :D labai nusisnekejau? :D

Xi, as irgi tokia minti turejau, bet kazkaip nesiryzau ismegint :D :D :D O ir salygu siuo metu neturiu, nes salta ir i kaima retokai nuvaziuoju :D
Vartotojo avataras
Grazve2u
Stebetojas

Standartinė joung » Ant, 2007-Vas-27 22:27

Dzhinas rašė:Nzn ar as cia i tema ar ne, bet ar nepadetu praplovima su kokiu actu? :D kiek zinau lb gerai kalkes ir visoki sh nuima, taip namie ciaininka plaunam :D labai nusisnekejau? :D

Iš čeiniko tai tas kalkes iškratysi o iš radiatoriaus vargu :unibrow:
Tel. 865769122
Vartotojo avataras
joung
Narys

Standartinė Grazve2u » Ant, 2007-Vas-27 22:32

joung rašė:

Iš čeiniko tai tas kalkes iškratysi o iš radiatoriaus vargu :unibrow:

o kartais tik neistirpina actas kalkiu ? ar tik "nugrando" jas ?
Vartotojo avataras
Grazve2u
Stebetojas

Standartinė mqrius » Tre, 2007-Vas-28 08:22

nu actas tai netik kalkes nueda bet ir peciukas su skilem liks :)
R19 16V
Automobiliu Remontas
Julijanavos g. 5 , Aleksotas.
861678961
mqrius@r19klubas.lt
http://www.remontuok.eu
Vartotojo avataras
mqrius
Narys

Standartinė Grazve2u » Pen, 2007-Kov-02 21:26

Mqrius rašė:nu actas tai netik kalkes nueda bet ir peciukas su skilem liks :)

Xi, tada turesiu kur rankas susilt kai nusalsiu :D :D :D o ir masina galmes siltu vandeniuku nuplaut :D
Vartotojo avataras
Grazve2u
Stebetojas

Re: Šildymo pečiuko problemos

Standartinė 2SHAE » Pen, 2007-Kov-02 22:33

Grazve2u rašė:Sveiki dar karta, Turiu klausima iki gyvo kaulo igrysusia tema...Peciukas... Tai va, pasiskaitinejau truputi buvusias temas bet neviska radau. Tai va, pas mane peciukas neturetu but "mires" tai nelabai noriu jo keisti, noreciau paklausti ar pakaktu paprastos slangos su motoriuku praplauti peciukui, nes galimybiu plauti po aukstu spaudimu ir panasiai neturiu salygu. * ir jei nesunku gal galit pasakyt kurias slangas reikia nuimineti ir kaip tai daryti ? Aciu

naudok calgon :D o shejp mano galva geriausias sprendimas keisti, nej bandyti praplauti, va dar kaip sako nuo acto prakiurti gali, tada vistiek teks keist. Pas mane pakeistas, tai uzhkaitina vos ne kaip pirty, jokiu problemu ;)
Kompiuterinė diagnostika klubo nariams Vilniuje.
------------------------------------------------------
BMW E90
Renault Megane Coupe 2.0 16V (ex)
MB (ex)
Renault 19 Ph2 16V (ex)
Renault 19 Ph2 1.7 (ex)
Vartotojo avataras
2SHAE
Narys

Standartinė Grazve2u » Sek, 2007-Kov-04 23:19

na, kadangi dar esu tox mokinukas, tai tu Litu kaip ir nelabai turiu, tai pradzioj ismeginsiu pigiausius variantus, o jei neiseis tai tada ka nors padoriau mastysiu :) Bet labai dekui uz pasiulymus :nod:
Vartotojo avataras
Grazve2u
Stebetojas

Standartinė Raimondelis:) » Pir, 2007-Kov-05 11:32

Cia gal as ir ne i tema :) , bet drysciau papriestaraut kad acto rugstis galetu pakenkti peciukui.nebent peciukas popierinis :) va su druskos rugstim tai tikiu kad pakenktum bet su tuo maistiniu koncentruotu actu tikrai ne.Seip "ceinikas" dar labai gerai su citrinos rugstele issivalo (ipili truputi uzvirini ir kaip naujas) :) labai tinka ir sidabrui valyti.
Vartotojo avataras
Raimondelis:)
Narys

Grįžti į Technika

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių