joung rašė:na man tai tik peciu plove-tam jo isimt nereikia atjungi slangas ir su kompresoriumi praplauna. Man padejo. Jai reikes kontaktu skambtelk pasnekesim pasakysiu kuo pasirupint kad pigiau kainuotu. As kai laiko neturiu tai jie masina paima ir parvaro i vieta-man tas tiko tikriausia kitu atveju ir dabar salciau.
Dzhinas rašė:Nzn ar as cia i tema ar ne, bet ar nepadetu praplovima su kokiu actu? kiek zinau lb gerai kalkes ir visoki sh nuima, taip namie ciaininka plaunam labai nusisnekejau?
Dzhinas rašė:Nzn ar as cia i tema ar ne, bet ar nepadetu praplovima su kokiu actu? kiek zinau lb gerai kalkes ir visoki sh nuima, taip namie ciaininka plaunam labai nusisnekejau?
joung rašė:Dzhinas rašė:Nzn ar as cia i tema ar ne, bet ar nepadetu praplovima su kokiu actu? kiek zinau lb gerai kalkes ir visoki sh nuima, taip namie ciaininka plaunam labai nusisnekejau?
Iš čeiniko tai tas kalkes iškratysi o iš radiatoriaus vargu
Grazve2u rašė:Sveiki dar karta, Turiu klausima iki gyvo kaulo igrysusia tema...Peciukas... Tai va, pasiskaitinejau truputi buvusias temas bet neviska radau. Tai va, pas mane peciukas neturetu but "mires" tai nelabai noriu jo keisti, noreciau paklausti ar pakaktu paprastos slangos su motoriuku praplauti peciukui, nes galimybiu plauti po aukstu spaudimu ir panasiai neturiu salygu. * ir jei nesunku gal galit pasakyt kurias slangas reikia nuimineti ir kaip tai daryti ? Aciu
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių