pozherukas rašė:tai gal dapylk tepalo ir vel pabandyk uzhvesti.
p.s. kadangi blondine: tai pabandyk ir raktely ykishus vesti
Bildux rašė:Siaip reikia kad meistrai paziuretu, nes rasti toki varikli yra sunku ir ju kaina bus didele. Tepalo lempute uzsidege nes krito slegis tepimo sistemoje, sakyciau indeklus prasuko, bet jei ratai nebeprasisuka, tai liudnai .... Siaip nereikejo traukti, galejot smarkiai pakenkti.
Siaip bijau sumeluoti, bet 1.9 D ejo ir i clio, i citroenus bei volvo. Nezinau ar viskas ten tas pats, reikia skambinti i auto lauzyna ir paklausti, turetu zinoti.
Roccas rašė:pazek ar dyzelio yra gal uzsidege kuro lempute
blondinė rašė:Oke, būtinai Jei, tamsta, neturite ka pasisakyti šiuo klausimu, tai geriau išviso patylėk. Nes man atrodo, kad tu ne ką daugiau žinai nei aš. Lama.....
pozherukas rašė:blondinė rašė:Oke, būtinai Jei, tamsta, neturite ka pasisakyti šiuo klausimu, tai geriau išviso patylėk. Nes man atrodo, kad tu ne ką daugiau žinai nei aš. Lama.....
Neshirsk, tiesiog tavo nick'as ypareigojantis pasishaipyti
blondinė rašė:Roccas rašė:pazek ar dyzelio yra gal uzsidege kuro lempute
Oke, būtinai Jei, tamsta, neturite ka pasisakyti šiuo klausimu, tai geriau išviso patylėk. Nes man atrodo, kad tu ne ką daugiau žinai nei aš. Lama.....
Irmantas rašė:Toks pats variklis 1.9D ejo dar i meganus pirmos laidos ir clio.
thermo rašė:Irmantas rašė:Toks pats variklis 1.9D ejo dar i meganus pirmos laidos ir clio.
Ir i citroen ar peugeot jie nepanasus, deja.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių