SMOG rašė:Jungineji normaliai tas rankeneles, tik pist ilgos nebeveikia, o po to isardzius pamatai kad nebesusidedanes ten tai kose makalose
Marius rašė:Tai va brangieji labai mes visi mylim tuos renukus, bet man jau juokinga darosi nuo to posakio "cia renuku liga". As jau pameciau tu ligu skaiciu. Galiu pasakyti, kad yra dar viena liga, savaime linksta priekiniai sparnai, bet jus labai neissigaskit, tao liecia tik melynus 16V
efka rašė:O kaip jum su vaziuokle? Su sarnyrais, vairo traukem ir granatom? Nuvaziavau gi ratu suvedima atlikt, tipo pries atliekant suvedima patikrino visas traukes, sarnyrus ir t.t. ir man darbininkai pareiske, kad man visus tuos komponentus reikia pasikeist kiek ten ju yra-tipo sudile, nes kitaip suvedimo nedaro. O technikine pries 1\2 perejau tai be vargo. Nebesuprantu, negi taip greit viskas ten dyla.
Audris rašė:R19 ligos - priekiniai guolius kei?iu kartu su tepalais, t.y. kas 10 - 15 t?kstan?i? km.; o ar teko susidurti su spidometro troso keitimu: visi servisaia atsisako tai daryti, nes darbas tikrai sud?tingas ir be abejo nepelningas; o kaip su priekinio kapoto rudijimu?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių