wateris rašė:ant tepalao ipylimo dangtelio nera tokios baltos mases? tepalo lygis nesukiles? isipletimo bakeli nera juodu demiu? vanduo jame nebubrbuliuoja spaudant gaza? jei taip tai kazkas galvai arba tarpine pradegus.
wateris rašė:ant tepalao ipylimo dangtelio nera tokios baltos mases?
wateris rašė:tepalo lygis nesukiles?
wateris rašė: isipletimo bakeli nera juodu demiu?
wateris rašė: vanduo jame nebubrbuliuoja spaudant gaza?
pankis rašė:man ir tokia problema iskilo kazkur dingsta ausinimo skistis.viena diena vazineju po miesta ziuriu temperatura kila is kart ijungiau beciuka visu pajegumu ir i degaline uzvariau pasiziuriu i bakeli ausinimo skiscio o ten maziau nei min paemiau ir dapiliau po 2 dienu vel vazineju vel temperatura kila... bet kas man krito i aki tai kad pas mane putoja ausinimo skistis gal zinot kodel?
Tevukas rašė:Jei visi cilindrai dirbs ausinimo skysti degins ir jis nesimaisys su tepalu. O maisyti tosola su antifryzu nedideliais kiekiais galima.
wateris rašė:Tevukas rašė:Jei visi cilindrai dirbs ausinimo skysti degins ir jis nesimaisys su tepalu. O maisyti tosola su antifryzu nedideliais kiekiais galima.
pilant tosola tarpine pradega ~30% greiciau. o kodel ausinimo skyscio ir tepalo kanalai tarp galvos ir bloko negali susiliet?
wateris rašė:ant tepalao ipylimo dangtelio nera tokios baltos mases? tepalo lygis nesukiles? isipletimo bakeli nera juodu demiu? vanduo jame nebubrbuliuoja spaudant gaza? jei taip tai kazkas galvai arba tarpine pradegus.
Eimutisss rašė: komentatoriai jus ta balta mase ant danktelio gali susidaryti zieka nes tepalas sala ir jai mazai vazineji jis tox lieka pravaryk kokius200 klm iskart ir ir dinks tas baltas kondensatas
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 45 svečių