Na as vat ir ieskau masinos ~5000lt, tad Meganes man neiperkamos.. Beto R19 man DAUG grazesne nei Megane.. Ka tik uzmaciau R19 16V juoda hatchback, bet kainos dar tikslios nera..
taciau 16V neislaikysiu tikrai (12ltr benzo mieste - tikrai ne man), tad ko gero, man geriausia 1.9TD, ir galios yra ir ekonomija yra...
Apie Citroen... Xantia geras modelis, erdvus, taip pat man patinkancio dizaino.. Vaziuokle pasakiskai minksta.. Taciau kaip Bildux sake ja reikia pastoviai priziureti.. Dazniausiai reikia plauti Aukscio korektorius arba visa hidrauline sistema.. Isskaiciau visa Citrinos foruma, tad siurpuliuku yra ir man.
Tad as manau, kad su R19 butu kiek paprasciau.. Renault jau duomiuosi senai, ir jau senai ieskau R19 tinkamo viarianto.. Brolis vazineja su Safrane - ten tai komfortas, bet ir daliu kainos kandziojasi, tikraja ta zodzio prasme...
Pamenu Renault Klubas Siauliuose buvo suleke pas mano broli shashlu kept, tai snekejau su Monu, sake imt R19 ir nebijot.. Tai vat as dar ir tebeieskau R19 ir tikiu, kad galu gale rasiu ko man reik Tai tiek minciu